QUI SOM?

La Plataforma X Cultura vol ser un espai de pensament i acció. En un món hiperconnectat, participatiu i bidireccional, la cultura està canviant. Volem participar d’aquest canvi i volem que es produeixi de manera horitzontal, amb les aportacions de tothom que hi estigui interessat. Volem construir un nou marc per la cultura.

El primer repte va ser crear un debat sobre les característiques que té a n’aquest moment la cultura. Penjant a aquest blog documents, àudios o vídeos que ajudin a dibuixar el nou panorama cultural. Aquest debat va tenir més de 60 aportacions en forma de comentaris i més de 1700 visites. Les conclusions d’aquest debat es poden llegir a l’apartat de documents.

El segon repte va ser reunir-nos presencialment per continuar el debat i vàrem consensuar un document (el podeu llegir a l’apartat DOCUMENTS) que vol ser un marc conceptual a n’aquest nou paradigme de la cultura. Aquest document està obert a comentaris i suggeriments.

El tercer repte és difondre la Plataforma X Cultura, per tal d’aglutinar a tots els agents culturals (públic, gestors, creadors i administració) mitjançant l’adhesió a la Plataforma. Només així podrem tenir la força necessària per assolir el quart repte: passar a l’ACCIÓ per tal de canviar tots aquells aspectes que ara mateix no funcionen al sector de la cultura.

Deixa un comentari