Reunió de divendres 13 de gener

Divendres 13 de gener ens vàrem reunir a la llibreria Illa de Llibres.

Vàrem iniciar la reunió fent un resum de tot el que havíem fet des dels inicis de la Plataforma, per explicar-li als que assistien a la seva primera reunió.

Després vàrem seguir amb un debat obert sobre el paper de la Plataforma X Cultura, podem dir que hi havia dues postures: per una banda es proposava que la PXC fos un espai on fer activitats i reflexions que fins ara no s’havien duit a terme per falta de participació. I per l’altra banda es pensava que la Plataforma havia de servir per fer accions més de carrer i “de guerrilla”.

Es va continuar el debat amb el tó d’aquestes accions, arribant a la conclusió que el millor era una actitut de denúnia constructiva : denunciar allò que pensam que es pot fer d’una altra manera a la vegada que explicam quina és l’alternativa.

Així, iniciarem un parell d’iniciatives que ens vàren semblar interessants:

-Per un costat es va decidir començar a fer feina amb la recollida de dades per fer un inventari cultural, volem saber quants som, qui som, quin equipament hi ha, etc.
És imprescindible conéixer aquestes dades, el darrer inventari cultural a les Illes Balears és del 1998, és hora d’actualitzar-lo, aquest grup anirà fent feina.

-Per una altre, es va decidir fer feina en un document base, on hi hagi les regles del joc, el que volem. Seria una manera de desenvolupar el document que vàrem consensuar el dia 5 de novembre.
Començarem el debat per internet, aviat més informació.

-Després, es va decidir començar amb les accions de carrer… ben aviat en tendreu noticies…

Vàrem acordar reunir-nos d’aqui unes setmanes, a finals de febrer / principis de març.

Aquesta entrada ha esta publicada en info. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s